IKLAN PENAJA

Followers

Tuesday, 10 January 2012

KENALI DIRI MELALUI WARNA!



hye kamu-kamu semua..ok2 kali ini mokcik nak kongsi pulak personaliti kita masing melalui warne..yelah kadang2 melalui warne ni baru lah kite dapat kenal diri masing2..yang ini mokcik ambil dari rujukan buku so mehh ler..kite tilik..eh!bukan tilik nasib tau..tapi tilik diri masing2 warna mana yang selalu kita suka...

selamat membaca!

Putih - pendiam(sorry tak boleh buat warne putih) colour ni mokcik suke nampak suci murni je kan..tapi tu lah..sape2 yang suke warne ni seorang yang pendiam sikit la..kira macam tak banyak mulut..

biru - jujur-wah!tang ni sape2 yang suke wrne biru ni sangat2 la..bagus kita kawan dengan die sebab kawan yang jujur lah..paling bgus untuk kite ada..kawan yang ada time susah dengan senang..

merah - panas baran-err!sape2 yang suke warne ni panas baran..tpi ikut kajian yang lain warne merah ni..melambangkan..berani and romantik gitu..



hijau - peramah-wah!sape2 yang suke warne hijau ni peramah..tapi bukan banyak mulut...

ungu - comel-yup!sape2 yang suke warne purple ni kire dalam golongan comel la..kire orang cakap..kalau seseorang yang suke warne purple ni bila kite lihat penampilan die rase macam sejuk mata memandang gitu!

pink - nakal-erm yang hat colour ni..mokcik tak habis selidik lagi maybe betul la..seseorang yang suke warne pink ni..ada sifat nakal yang semula jadi..tapi bukan nakal kenakan orang lain ye..

hitam - perangai pelik-yup!warne hitam ni menujukkan seseorang itu jenis kita susah nak ramal tingkah laku die..senang cerita senang berubah-ubah..




coklat - klakar dan semula jadi-coklat pulak jenis seseorang yang senang kite untuk bergurau..atau bergaul..kire mereka yang sukakan warne coklat ni..jeni happy gud lucky!sape2 yang kawan dengan mereka akan mudah terseyum atau gembira..

kuning - manja-kuning..satu warne yang nampak lembut die..walaupun terang,kire macam seseorang yang sukekan warne kuning ni..jenis yang manja orang die..walaupun luaranye menujukan kekasaran die..

oren - personaliti yang menarik-cantik menarik!warne oren..tingkah laku mereka yang sukekan wrne oren ni..sangat2 menarik perhatian orang yang memandang..

kelabu - pandai menjage hati kawan-yup!warne kelabu ialah seseorang yang sangat2 menjaga hati kawan mereka kalau boleh..mereka akan ambil hati kawan mereka dengan sebaiknye!

jingge - brutal atau erti kata lain "gila-gila"